Sosyal Medya

Güncel

Batman’da çöp gerginliği devam ediyor

Batman'da Valilik tarafından görevlendirilen ekiplere saldırıda bulunulması nedeniyle kentteki temizlik çalışmaları polis eşliğinde yapıldı.



Batman'da çöp gerginliği polisin kontrolü ile giderilmeye çalışılıyor.

Kayyum atanan Batman Belediyesi’nin temizlik işçilerinin iÅŸ bırakması üzerine valilik tarafından görevlendirilen Ä°l Özel Ä°daresi ve Karayolları ekiplerine saldırıda bulunulması nedeniyle kentteki temizlik çalışmaları polis eÅŸliÄŸinde yapıldı. Ekipler, zırhlı araçlarla güvenlik önlemleri alınmasının ardından kentteki çöpleri topladı.

İçiÅŸleri Bakanlığı’nca Kanun Hükmünde Kararname ile kayyum atanan Batman Belediyesi’nin temizlik işçileri iÅŸ bırakmış, bunun üzerine valilik tarafından Ä°l Özel Ä°daresi ile Karayolları 97. Åžube ÅžefliÄŸi’ne baÄŸlı ekipler çöpleri toplama iÅŸiyle görevlendirilmiÅŸti.

TEMÄ°ZLÄ°K YAPAN EKÄ°PLERE TAÅžLARLA SALDIRDILAR

Dün çalışmaları sürdüren ekipler, Meydan Mahallesi Gülistan Caddesi’nde bir grup tarafından engellenmeye çalışılmıştı. Grup, hakaretler yaÄŸdırdığı ekiplere daha sonra taÅŸla saldırmıştı. Bugün ise kentteki temizlik çalışmaları Emniyet Müdürlüğü’nce görevlendirilen polis ekipleri eÅŸliÄŸinde yapıldı.

Temizlik ekipleri, polisin zırhlı araçlarla önlem almasının ardından kentteki çöpleri kaldırdı.

 

Kaynak: AA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.